Tapahtumat

Kurun Eläkkeensaajat ry kokoontuu parillisten viikkojen maanantaina Kurun Seuratalon kahviossa, osoite Matkahuollontie 4, klo 11.

Kerho aloitetaan yleensä bingolla, sitten on vuorossa voileipäkahvit, boccia-peli, jutustelua ja tietenkin arpajaiset.

Jos kerhossa on vierailija tai muuta ohjelmaa, aloitamme usein sillä.

Korona pisti meidät lomalle tammikuuksi, jatkoimme kerhoa maanantaina 21.2 klo 11 Seuratalon kahviossa. Oli aika puheensorina, kun pitkästä aikaa tavattiin 43 jäsenen voimin.

Seuraava kerho oli 7.3, silloin vieraana Kurun Topoteekki näyttämässa vanhoja kurulaisia kuvia Kurun kirkonkylästä. Aihe kiinnosti esittäjien lisäksi 46 kerholaista.

Seuraava kerho oli jo 14.3, silloin Pirkanmaan muistista Eeva Tyrväinen kertoi muistiasioista.

Kevätkokous oli 21.3 Seuratalon kahviossa. Kokouksen jälkeen oli bingo, kahvit, bocciaa ja arpajaiset. Osallistujia 36.

Kokoontuminen oli 4.4. klo 11 normaalikerhon merkeissä Seuratalon kahviossa, jäseniä mukanan 37.

Seuraava kerho oli poikkeuksellisesti tiistaina 19.4 pääsiäisen jälkeen. Pääsiäiskukko oli muninut suklaamunia kahvin kanssa herkutteluun.

Vapun jälkeen ma 2.5 oli vappubrunsssi, tarjolla salaatteja, lihapullia, nakkeja ja patonkia, kahvin kanssa munkkeja.Herkuttelemassa  oli 48 jäsentä!

Seuraava kerho oli kevään viimeinen ja kokoonnuimme Seuratalon kahvioon ma 16.5 klo 11. Keräsimme nimiä Nokian kesäteatteriin 30.7 lähtijöistä. Kurun Muistin Kyösti ja Esko näyttivät vanhoja kuvia Kurusta. Mukana 52 henkeä, taisi olla ennätys!

Liikuntakampanjan tulokset oliva taas aika hyviä: Valtakunnassa 181 yhdistystä osallistui ja Kuru oli sijalla 43! Pirkanmaan yhdistyksistä olimme sijalla 4, nyt ei tullut voitta! Hyvä tulos silti tämäkin!

Olimme Nokian kesäteatterissa katsomassa Metsän morsianta 31.7. Matkassa 29 jäsentä, Olavi kuskasi Mannisen bussilla. Sää suosi, kahvitauolla joimme erittäin hyvien suklaasilmäviinerien kanssa kahvit. Bonuksena tulimme Tampereen kaupungin läpi kotimatkalle, ei nähty raitiovaunua, mutta hyönteisravintolan kyllä. Jäi oikein hyvä mieli koko matkasta!

Menimme Paukun majalle kesäretkelle maanantaina 22.8 alkaen klo 11. Kokosimme kimppakyytejä matkalle. Joimme perillä nokipannukahvit kinkkusämpylöillä, Pentti keitti kahvin, pelasimme kotabingon, Irmalla oli ohjelmaa ja paistoimme makkaraa. Kahviraha 2€ ja makkarat 1€ kulujen peittämiseksi. Mukana 30 jäsentä.

Syksyn kerhot aloitimme ma 5.9 klo 11 Seuratalon kahviossa, Mukana kaupungilta Jonna Kakkori kertomassa ikäihmisten liikuntapalveluista ja veti meille tuolijumpan.

Ma 19.9 kerhoilimme omassa porukassa bingon, kahvien ja boccian kanssa, tavaten tuttuja ja jutellen. Lopuksi oli hallituksen kokus syksyn asioista.

Ma 3.10 oli kerho klo 11, sovittiin mm. pikkujouluruokailusta Rajaniemessä ja keskusteltiin yhdistyksen asioista syksyn aikaan.

Ma 17.10 kerhoiltiin klo 11 alkaen, vieraana Ylöjärven kotihoidon ja asumispalveluiden päällikkö Marita Pitkänen kertomassa kotona asuvien palveluista. Kuulijoita 44 kuulemassa tärkeitä asioita ikäihmisille.

Ma 31.10 klo 11 kerhoon tulevat Kurun Muistista Kyösti Aalto ja Eski Rimppi näyttämään vanhoja kuvia Kurusta.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.